Showing all 28 resultsSorted by popularity
Նրբորեն խորոված արած օձաձուկը դրվում է սուշիի բրնձի վրա՝ պատված քաղցր սոյայի սոուսով։
Պարզ ռոլեր՝ թարմ սաղմոնի կտորներով, պատված սուշիի բրնձով և ջրիմուռներով՝ ընդգծելով թարմ սաղմոնի համը:
Ֆիլադելֆիա՝ սերուցքային պանրով, թարմ սաղմոնով և վարունգով, սուշիի բրնձով և ջրիմուռներով, որն առաջարկում է հարուստ համադրություն:
Սեթ, որն առաջարկում է տարբեր համերի և տեսակների մակիներ։ Այն կատարյալ է տարբեր տեսակի սուշիներ նախընտրողների համար:
Եփած և տապակած ծովախեցգետինները մատուցվում են սուշիի բրնձով և պոնցու սոուսով աղցանով, որը կծու համի հակադրություն է ստեղծում:
Կալիֆորնիա ռոլեր, որը պարունակում է ծովախեցգետնի միս, ավոկադո և վարունգ՝ տեմպուրայի փաթիլներով կամ տապակած սոխով:
Խրթխրթան հավի կացու՝ փաթաթված բրնձով և ջրիմուռներով, համեմված կծու սոուսով:
Խրթխրթան վարունգ և սերուցքային պանիր՝ պատված բրնձով և ջրիմուռներով։
Դասական կալիֆորնիայի ռոլ՝ ծովախեցգետնով, ավոկադոյով, վարունգով և սերուցքային պանրով՝ պատված բրնձով և ջրիմուռներով:
Սուշիի ռոլեր՝ բադի մսով, համեմված քաղցր և անուշահոտ հոիսին սոուսով։
Վարունգի կտորներ՝ բրնձով և ջրիմուռներով, պատված քունջութի սերմերով, խրթխրթան ռոլ ստանալու համար:
Մեծ սուշի ռոլ՝ լցոնված տարատեսակ բաղադրիչներով, ինչը այն դարձնում է յուրահատուկ տարբերակ՝ շնորհիվ համային բազմազանության։
Սուշի ռոլ՝ օձաձկով կամ խեցգետնով, վարունգով, ավոկադոյի բարակ շերտով՝ վիշապի թեփուկին նման։ Այն հաճախ պատվում է կծու մայոնեզով և օձաձկան սոուսով:
Թարմ, հյութալի թունա՝ բրնձի համադրությամբ, որը փորձելիս կզգաք օվկիանոսի պարզ, բայց խորը համը:
Տոբիկոյով սուշի ռոլեր, որոնք առաջարկում են աղի, օվկիանոսային համ և յուրահատուկ խրթխրթան տեսականի։
Պարզ ռոլ թթու բողկով՝ պատված բրնձով և ջրիմուռներով։
2 դասական սաղմոն նիգիրի, 1 դեղնավուն թունա նիգիրի, 1 ավոկադո մակի և 2 վարունգի մակի:
Եզակի ռոլ, որը պարունակում է այնպիսի միջուկներ, ինչպիսիք են՝ տեմպուրա ծովախեցգետինը կամ բանջարեղենը՝ հատուկ սոուսով։ Մատուցվում է թարմ Պակ Չոյ աղցանով:
1 կծու թունա ռուլետ, 2 թունա նիգիրի, 2 թարմ կտրատած թունա սաշիմի և 2 թունա մակի՝ մատուցված պակ չոյի աղցանով:
Տապակած, խրթխրթան ծովախեցգետիններ՝ սուշիի բրնձով և ջրիմուռներով` համեմված տոբիկոյով կամ կծու մայոնեզով:
Սուշիի ռոլեր՝ տավարի կամ խոզի կծու մսով, որը մատուցվում է Պակ Չոյ աղցանով՝ համերի հավասարակշռությունը պահպանելու համար:
Բարակ կտրատած հում թունա։ Մատուցվում է թարմ աղցանի հետ միասին։