Showing all 18 resultsSorted by popularity
Աղցանը պատրաստված է ծովային ջրիմուռներից։ Այն հաճախ մատուցվում է որպես սառը նախուտեստ: Հայտնի է իր փխրուն կառուցվածքով և անուշաբույր սոուսով։
Ճապոնական տապակած բրինձ՝ համադրված բանջարեղենով, մսով կամ ծովամթերքով և համեմված սոյայի սոուսով։
Ճապոնական ձվածեղի տեսակ, որը ստաում են դաշիի և ձվի խառնուրդից։ Ունի քաղցր համ և մատուցվում է գլանակների տեսքով փաթաթված:
Տապակած պելմենի լցոնված տավարի աղացած մսով և մանր կտրատած բանջարեղենով: Մատուցվում է սոուսով:
Մարինացված և տապակած հավի միս՝ մատուցված համեղ սոուսով։
Ճապոնական համեղ նրբաբլիթ՝ պատրաստված կաղամբով և այլ բաղադրիչներով։ Տապակելուց հետո ավելացնում են մայոնեզ և Վուսթերշիրիի սոուս:
Խաշած կամ շոգեխաշած սոյայի հատիկները համեղ նախուտեստ են։
Խրթխրթան ֆրի՝ համադրված հյութալի բադի մսով՝ համեմված համեմունքներով կամ սոուսներով։
Կծու քիմչի՝ համակցված հավի մսի հետ։ Այս ուտեստը համատեղում է կորեական և ճապոնական խոհանոցները: